Büyük şehir de ilk Meclis
Haber
20 Nisan 2024 - Cumartesi 18:40 Bu haber 357 kez okundu
 
Büyük şehir de ilk Meclis
"Meclis'te oluşturacağımız birlik ve beraberlik ortamında, Balıkesir’e yakışır bir beş yıl geçireceğimize yürekten inanıyorum. Milletvekilliğim döneminde kazandırmak için mücadele verdiğim İstiklal madalyası için bu meclis çatısı altında mücadeleye devam edeceğiz."
Bölge Haberi
Büyük şehir de ilk Meclis

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumunu gerçekleştiriyor. CHP’li Başkan Ahmet Akın, yeni dönemin ilk Meclis toplantısının açılışında Meclis üyelerine seslendi. Yeni dönemde tüm üyelere başarı dileğini ileten Akın, Balıkesir’e İstiklal Madalyası kazandırmak için bu dönem yoğun çaba sarfedeceklerinin sözünü verdi.

 

Ahmet Akın’ın Meclis toplantısındaki ilk mesajları şöyle:

 

“31 Mart mahalli idareler seçimlerinde hemşehrilerimin iradesiyle oluşan bu tercih için Balıkesir ailemize teşekkür ediyorum, hepimize hayırlı olsun. Bir tarih yeniden yazılmıştır. CHP 75 yıl sonra Balıkesir’i yönetmeye başladı. Bize bu görevi emanet eden hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Yeni döneme başlarken ülkemizin kuruluş ve kurtuluş mücadelesinin kahramanı, bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz uğruna kendi canını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşları ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Değerli meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Burada Balıkesir’in geleceği için bir aradayız. Beş yıl boyunca şehrin kaderini belirleyecek önemli kararları alacağız. Büyük bir sorumluluk bu.

Balıkesir tarih boyunca bir çok zorluğa göğüs germiş dimdik ayakta kalmayı başarmış bir şehir. Bu şehri geçmişine yakışır şekilde yöneteceğiz.

 

Mecliste oluşturacağımız birlik ve beraberlik ortamında, Balıkesir’e yakışır bir beş yıl geçireceğimize yürekten inanıyorum. Milletvekilliğim döneminde kazandırmak için mücadele verdiğim İstiklal madalyası için bu meclis çatısı altında mücadeleye devam edeceğiz.

 

Yiğit Balıkesir’in hak ettiği madalyayı almak için çalışmaya başlıyoruz.

Her sorunun üstesinden hep birlikte ayırımsız şekilde geleceğiz. Her engeli birlikte aşacağız. Toplumun en temel taşı olan adalet tek pusulamız olacak. Bu kutsal görevi yerine getirirken hizmetlerin herkes için eşit ve tarafsız şekilde verilmesine büyük önem göstereceğiz. Herkesin hakkını hukukunu koruyarak Balıkesir’i adaletli bir şehir haline getireceğiz. Tüm meclis üyelerine başarılar diliyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyük, şehir, de, ilk, Meclis,
Yorumlar
Haber Yazılımı